Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘HORRORVERHALEN COFFEESHOPS BURGEMEESTER VLAARDINGEN’

VLAARDINGEN- Het opnieuw ter discussie stellen van de aanwezigheid van coffeeshops in Vlaardingen heeft geen enkele zin. Voor de maximaal drie voorkooppunten van cannabis bestaat allang een politieke meerderheid, benadrukt Ivana Somers, fractievoorzitter van Leefbaar Vlaardingen bij de bespreking van de Beleidsregels coffeeshopbeleid. Burgemeester Annemiek Jetten (PvdA) ontkent pogingen tot politieke sturing. Jetten: “Het is landelijk beleid dat het officieel niet mag, maar het wordt gedoogd.”

Somers: “Het opnieuw ter discussie stellen of dat we hier wel coffeeshops moeten houden, vind ik echt zes bruggen te ver gaan. Er is een brede meerderheid in deze gemeenteraad voor het hebben van coffeeshops. Dus ik zou echt met klem willen vragen om dit op inhoud te bespreken. En wat landelijk mogelijk is dat weten we allemaal. U hoeft niet met horrorverhalen te proberen deze raad op een andere gedachte te brengen, want dat gaat toch niet gebeuren!”

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *