Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HORECA STRAND HOEK VAN HOLLAND AL JAREN IN WINTER OPEN

HOEK VAN HOLLAND- De strandpaviljoens in Hoek van Holland zijn al jaren ook in de winter geopend. Zoveel wil gebiedscommissielid Ineke Vos (PvdA) alvast duidelijk maken, naar aanleiding van vragen van de PVV in de Rotterdamse gemeenteraad. Ook Jacco van Dam van het CDA komt met een zelfde mededeling. De PVV in Rotterdam pleit voor het openhouden van de horeca aan het Hoekse strand. Bij de PvdA in de badplaats wordt met verbazing gereageerd. Vos: ‘Maar altijd blij met betrokken raadsleden in Rotterdam.’

De PVV komt met schriftelijke vragen aan het gemeentebestuur van Rotterdam naar aanleiding van het besluit van de ministers Cora van Nieuwenhuizen (VVD) en Kajsa Ollongren (D66), die onlangs de Tweede Kamer hebben meegedeeld dat ondernemers hun strandpaviljoens deze winter in verband met de lockdown mogen laten staan. Dit is om de strandtenthouders die vanwege lockdownsluitingen het water aan de lippen staat tegemoet te komen.

De versterking van Hoek van Holland als vierseizoenenbadplaats is een de punten uit de wijkagenda die 2 jaar terug al uitvoerig is besproken en vastgesteld. De doelen zijn vervolgens uitgewerkt in acties.

Zie ook: GROEIENDE OPPOSITIE TEGEN COVID-BELEID

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *