WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HORECA NAAST VLAARDINGSE CONTAINERWONINGEN

VLAARDINGEN- Er liggen plannen voor horeca op het voormalige terrein van Unilever aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen, pal naast de containerwoningen. Het gaat om het tijdelijk vestigen – voor maximaal 10 jaar – van horeca in de leegstaande brandweerkazerne, wasserette en postbussenkamer van het oude Unilevercomplex. Op het stadhuis ligt inmiddels een aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Op het voormalige Unileverterrein is volop plek voor diverse soorten ondernemers in verschillende typen gebouwen. Om ervoor te zorgen dat er al vanaf het begin levendigheid is, worden tijdelijke functies in het gebied mogelijk gemaakt. Momenteel zijn er op het terrein, via vastgoedbeheerder Gapph, diverse ruimtes beschikbaar. Van atelierruimte tot ingericht laboratorium en van professionele bedrijfskeuken tot kant-en-klare kantoorruimte. Het terrein biedt ondernemers een breed en flexibel palet van mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien. Een aantal bedrijven heeft al hun intrek genomen.

2 gedachten over “HORECA NAAST VLAARDINGSE CONTAINERWONINGEN

  1. Gaan ze er zo’ n hipsterhoek van maken ? 🤮🤮🤮🤮🤮 Met een kopje veganistische koffie voor 6 euro in een kartonnen bekertje namens het WEF en Greenpeace 🥱

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *