Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOOIKOORTSSEIZOEN: SCHIEDAM OPENT NIEUWE COVID-TESTSTRAAT

SCHIEDAM- Middenin het hooikoortsseizoen heeft de gemeente Schiedam afgelopen weekend een nieuwe zogenaamde teststaat geopend voor Covid-19 verdachten. Goed voor in totaal zes teststraten met een capaciteit van 900 testen per dag. De opening komt op het moment waarop meer ernstige twijfels bestaan over de data en de aanpak van de vermeende ‘pandemie’, waarop de teststraat het antwoord zou zijn.

Momenteel kampen veel mensen met klachten door de jaarlijkse hooikoorts. Deze gebruikelijke klachten lijken sterk op de klachten die ook worden toegeschreven aan Covid-19. Doordat veel gebruikte virus-testkits foutgevoelig zijn en fout-positieve en fout-negatieve resultaten kunnen opleveren is verwarring – en een foute diagnose – niet uit te sluiten. De officiële virustests kunnen bovendien ook positief reageren op andere virussen waar een hooikoortspatient evengoed drager van kan zijn. Door het verhogen van het aantal tests kan het cijfer aan ‘besmettingen’ wel toenemen. Autoriteiten kunnen met deze cijfers hun lockdown rechtvaardigen.

Eerder dit jaar was de lockdown nog gebaseerd op het dodental dat men aan Covid wist toe te schrijven, maar daar zit inmiddels de klad in. Uit de gegevens van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn bijvoorbeeld op onverklaarbare manier de ‘griepdoden’ verdwenen. Volgens de ‘deskundigen’ van het RIVM vielen in heel Nederland gerekend over de laatste 5 jaar gemiddeld 6.443 griepdoden per jaar. Dit jaar heeft Nederland er maar 404. Wel zouden er momenteel 6.136 zogenaamde ‘coronadoden’ zijn.

Volgens het RIVM was de influenza-epidemie dit maal kort en mild (week 5 tot en met 7 in 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte tijdens de afgelopen vijf griepepidemieën (6.443).

Vorige week beweerde de drie gemeenten in de regio waterweg-noord dat het aantal coronabesmettingen zou stijgen. De cijfers laten iets heel anders zien: Begin juni waren 4.8812 mensen getest, waarvan 986 positief. Dat is 2,0%. Twee weken terug zijn 8.1269 mensen getest, waarvan 817 positief. Dat is 1,0%. De cijfers wijzen dus op een daling, terwijl het aantal test bijna is verdubbeld.

In dezelfde periode heeft burgemeester Cor Lamers (CDA) het politieke jaar in Schiedam afgesloten met waarschuwende woorden over ‘het virus’(Covid-19). Het vermeende ‘gevaar’ zou nog lang niet zijn geweken. Een fackcheck leert dat de woorden van de burgemeester bestaan uit eenvoudig te weerleggen kletspraat.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *