RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOOFDAGENT SCHIEDAM UITGEMAAKT VOOR ‘HOERENZOON’

SCHIEDAM- Een hoofdagent bij de politie eenheid Rotterdam is in Schiedam uitgemaakt voor ‘kanker dromenvolger’ en ‘kanker hoerenzoon’, althans woorden van gelijke beledigende aard en strekking.

De beledigingen volgde op 22 juli bij de aanhouding van de 25-jarige Braziliaan K. M. uit Rotterdam.

De politie heeft aangifte gedaan tegen de man.

4 reacties op “HOOFDAGENT SCHIEDAM UITGEMAAKT VOOR ‘HOERENZOON’

 1. Waarschijnlijk was dit gelukzoekertje een beetje onder invloed van drugs of alcohol. Daardoor dacht hij hoogstwaarschijnlijk dat hij zijn eigen broer voor zich had staan.
  Zijn inburgeringscursus is in ieder geval zeer succesvol.

 2. Dat is maar hoe je het in cultureel opzicht beziet:

  Ligt er een beetje aan hoe oud die agent is. Ca 400 jaar Gereformeerd Taliban regieme zou in de Lage Landen leiden tot feitelijk van hogerhand opgelegde burgerlijke huwelijken die daar voor alleen bij de adel en regenten gebruikelijk was om geld en goederen in de familie te houden.

  Bij de lagere klasse is het burgerlijk huwelijk voor de adel en regenten tot op heden de manier om geld en goederen te kunnen afpakken (‘afpakjesdag’ weet u nog?) van het klootjesvolk en dat vervolgens met de wet IB2001 onder de eigen armen te verdelen.

  Bij het aldus opgedrongen burgerlijke huwelijk, althans het met de wet IB2001 daar voor in de plaats gestelde ‘concubinaat’van bestuursrechtelijke snit, hoort uiteraard ook een huwelijkse moraal. Op grond van die huwelijkse moraal zou elk kind van een ongehuwde moeder worden aangemerkt al ‘hoerejong’ thans ‘hoerenjong’.

  In die zin gaan bepaalde culturen dus gelijk op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *