RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOGERE LENINGEN VOOR FUNDERINGSHERSTEL SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Een aantal pandeigenaren in Schiedam-West kunnen rekenen op een hoger leenbedrag voor funderingsherstel. Voor het herstel van huizen met funderingsproblemen kan normaal gesproken tot maximaal 70.000,- per pand worden geleend, maar het stadsbestuur heeft besloten hierop een uitzondering te maken.

De eigenaren van de panden Rembrandtlaan 11 tot en met 25 en Jan Steenstraat 2 tot en met 4, kunnen lenen tot 127.300 euro per pand. Voor de eigenaren van de panden aan de Rembrandtlaan 96 tot en met 106, gaat het om 92.326 euro per pand.

Sinds 2004 heeft de gemeente Schiedam een actieve aanpak van de particuliere woningverbetering en het funderingsherstel. Uitgangspunt daarbij is de leefbaarheid in vooral de oude wijken te vergroten door huiseigenaren te stimuleren het onderhoud aan het huis aan te pakken, de woning te verduurzamen, energiebesparende maatregelen te nemen of gereed te maken met het oog op een veilige toekomst in het eigen huis. Behalve deskundige begeleiding vanuit het Servicepunt Woningverbetering biedt de gemeente Schiedam ook een laagrentende lening aan, bijvoorbeeld bij funderingsherstel.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *