Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEKSE LIJN TOONT LEUGEN OVERVOL STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Een fotoserie op de nieuwe site van de Hoekse Lijn onthult onbedoeld een wijdverbreide leugen over zogenaamde onaanvaardbare drukte op het Hoekse stand. Met een drone zijn op 30 juli foto’s vanaf grote hoogte gemaakt van het strand en de omgeving. Duidelijk te zien is dat de badgasten wel heel veel moeite moeten doen elkaar aan te hoesten met ‘het virus’.

De gemeente Rotterdam liet die dagen desondanks weten dat de parkeerplaatsen overvol waren en het strand onacceptabel druk was. Mensen werden verzocht thuis te blijven. Een gevaar voor de volksgezondheid zou dreigen.

Onder het motto ‘Een zomerse vogelvlucht’ wordt een handvol plaatjes getoond op de vernieuwde site van de Hoekse Lijn. De begeleidende tekst: ‘Metro aan Zee is prachtig vanuit de lucht. We laten de zomerse beelden van 30 juli 2020 spreken. Vlieg mee over het traject van Metro van Zee’.

Langs de snelwegen verschenen die dag op diverse matrixborden waarschuwingen aan strandgangers richting Hoek van Holland. Er werd opgeroepen niet naar de kust te gaan. Beelden van de webcame bij de Hoekse strandpaviljoens lieten toen al een heel ander beeld zien. De fotoserie van de Hoekse Lijn bevestigt dit nogmaals: het strand was niet overvol.

https://hoekselijn.mrdh.nl

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *