Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEK VAN HOLLAND WIL NIET AAN VUURWERKVERBOD

HOEK VAN HOLLAND- De Gebiedscommissie Hoek van Holland ziet geen aanleiding om het vuurwerkbeleid aan te passen. Dat betekent dat vuurwerk in heel Hoek van Holland toegestaan blijft, met uitzondering van de natuurgebieden en het gebied rondom de kinderboerderij.

De gemeente Rotterdam wil voor de komende jaarwisseling alleen plaatsen aanwijzen waar vuurwerk kan worden afgestoken. Daarbuiten is het afsteken van vuurwerk verboden. In voorgaande jaren werd er vooral uitgegaan van vuurwerkvrije zones.

Hoek van Holland kende de afgelopen jaarwisselingen weinig incidenten en daarom ziet de gebiedscommissie niets in een verbod met enkele zones.

Op 23 mei zal dit als agendapunt op de vergadering van de gebiedscommissie staan. Mocht u mee willen praten of zienswijze willen meegeven kom dan om 20.00 uur naar De Hoekstee (Mercatorweg 50) of stuur een bericht naar gebiedscommissies@hoekvanholland.nl

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *