Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEK VAN HOLLAND WIL GEEN ANDERE JAARWISSELING

HOEK VAN HOLLAND- ‘Hoek van Holland is blij met de vuurwerkshow aan het strand en heeft geen behoefte aan een andere vorm van oud -en nieuwshow’. Dat schrijft de gebiedscommissie in een advies aan het gemeentebestuur van Rotterdam . In mei werd op de Coolsingel om een reactie gevraagd. De gebiedscommissie besloot daarop om niet te adviseren.

De vuurwerkshow op het Hoekse strand tijdens de laatste jaarwisseling was onderdeel van het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam en werd voor het eerst georganiseerd in de badplaats.

Hoekenezen betwisten direct na afloop op de sociale media de belangstelling voor de eerste vuurwerkshow . Volgens Jacko Roest – stuwende kracht achter de horecapaviljoens aan het strand – waren 5.000 mensen afgekomen met het vuurwerk. Meerdere aanwezigen stelden dat het er niet meer waren dan 2.000.

De belangstelling voor de vuurwerkshow in Hoek van Holland zou voor een deel zijn toe te schrijven aan het gebrek aan openbaar vervoer en de twijfels vlak voor de start. Het vuurwerk leek te worden afgelast door dichte mist aan de kust.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *