Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEK VAN HOLLAND SLUIT WEER PARKEERPLAATSEN BIJ STRAND

HOEK VAN HOLLAND- Het strand van Hoek van Holland wordt komend weekend zo veel mogelijk onbereikbaar gemaakt. In verband met het mooie weer dat zondag wordt verwacht, heeft de directie Veiligheid van de gemeente Rotterdam, samen met de politie, besloten om meerdere parkeerplaatsen af te sluiten.

Afgesloten worden de parkeerplaatsen aan de Badweg en Zeekant (afzetting ter hoogte van de Strandboulevard), de Helmweg noordzijde en de Rechtsestraat. Wel beschikbaar zijn de parkeerplaatsen aan de Strandboulevard, Helmweg zuidzijde en de Strandweg.

Zaterdag 21 maart: Vele bezoekers op het strand. De gevestigde media wisten zeker, het zou over 2 weken leiden tot een grote uitbraak van corona, door de vele opgelopen besmettingen.
Bijna 2 weken terug – op zondag 22 maart – werd de bereikbaarheid van het strand ook al beperkt. Het grote aantal bezoekers van de zaterdag daarvoor zou onaanvaardbaar zijn. De Rotterdamse burgemeester kwam op zondagochtend met een videoboodschap om iedereen van het strand te houden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

0 reacties op “HOEK VAN HOLLAND SLUIT WEER PARKEERPLAATSEN BIJ STRAND

  1. Heel fijn dat er toch maatregelen worden genomen. Ik begrijp alleen niet waarom de parkeerplaats aan de Strandweg open blijft. Daar wordt niet alleen geparkeerd, bij drukke dagen, op het parkeerterrein, maar ook op de bereikbare grasvelden en de parkeerplaatsen aan de Strandweg zelf en ook de omliggende straten. Ik hoop dat men daar ook rekening mee houdt, anders loopt het over en wordt het voor de bewoners van de Strandweg een parkeerdrama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *