Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘HOEK VAN HOLLAND KOMT MET 30 NIEUWE CAMPERPLAATSEN’

HOEK VAN HOLLAND- De locaties voor campers in Hoek van Holland worden gewijzigd. “Er komen waarschijnlijk dertig camperplaatsen op de Helmweg en ze komen dwars op de Boulevard, zodat de parkeerplaatsen weer gebruikt kunnen worden voor de auto’s ”, meldt Ineke Vos (PvdA) in de Gebiedscommissie.

De gemeente Rotterdam wil de camperplaatsen bovendien aanbesteden, om te kijken of daar een ondernemer in is geïnteresseerd. De bedoeling is dat dit in juli gaat plaatsvinden. Tegelijk worden dan de oude camperplaatsen opgeheven. Vos: “Daarbij wil ik wel even duidelijk stellen dat het niet zo moet zijn dat de oude camperplaatsen opgeheven zijn en er nog geen nieuwe zijn. Dat moet wel vloeibaar in elkaar over gaan.”

De behoefte camperplaatsen is groot. Langs de Emmaboulevard staan geregeld tegen de twintig kampeerwagens. In de zomer van 2019 zijn aan de Strandboulevard tien nieuwe camperplaaten aangelegd. De extra plaatsen zijn aangelegd ter aanvulling op de vijf langs de Nieuwe Waterweg en bij het Recreatieoord Hoek van Holland.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *