WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEK VAN HOLLAND KLAAR VOOR OPENING STRANDSEIZOEN

HOEK VAN HOLLAND- Morgen is het Hemelvaartsdag, traditiegetrouw het moment van de feestelijke aftrap van het strandseizoen in Hoek van Holland. Aan de Hoekse kust is weer van alles te beleven: kraampjes met de nieuwste modetrends, verkoopdemonstraties, tropische hapjes en drankjes, muziek, dans en zang.

Jaarlijks komen meer dan honderdduizend bezoekers naar Hoek van Holland om de zomersfeer op te snuiven. Om 10.00 uur begint de braderie. Van de Rivierkant tot aan de Zeekant Zuid staan maar liefst honderdvijftig kramen met verrassende artikelen. Strandwerkers demonstreren met veel humor pannen, ontharingsspiraaltjes, voetzooltjes en tuinslangen.

De strandondernemers pakken weer groots uit. Twee nieuwe strandpaviljoens presenteren zich: Beachclub Casa Verde (voorheen Rozee) en Uluwatu Beachclub Hoek van Holland (voorheen Zwoel). Pak een terrasje, geniet van de optredens en proef de nieuwe menu’s. Er zijn drie festivalterreinen met livemuziek van topartiesten: Beachclub Royal (uitverkocht), Villa on the Beach en Beachclub de Zeebries (beide gratis toegankelijk).

De braderie duurt tot 17.00 uur, de festivalterreinen zijn open van 12.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur.

Om alle feestgangers te vervoeren zet de RET extra bussen in.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *