RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOEK VAN HOLLAND BLIJFT TEGEN 24-UURSHORECA

HOEK VAN HOLLAND- De gebiedscommissie zal een stem krijgen in de plannen met het vestigen van 24-uurshoreca buiten de dorpskern van Hoek van Holland. Met die toezegging hoopt het stadsbestuur van Rotterdam de Hoekenezen alsnog enthousiast te krijgen voor de plannen. Aanstaande zaterdag bezoekt burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) de badplaats. Vanaf 16.30 uur is hij te vinden op het terras van Hotel Amerika in de Rietdijkstraat. De horecaplannen zijn een gespreksondewerp.

De 24-uurshoreca is opgenomen in het horecagebiedsplan 2019 – 2021. Omwille van de balans tussen de levendigheid en het woongenot wil de gebiedscommissie niets weten van de 24-uurshoreca, maar het gemeentebestuur heeft plannen om Hoek van Holland ‘te verlevendigen’. De gebiedscommissie geeft aan dat die plannen tot stand zijn gekomen zonder voorafgaand overleg.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) is zaterdag in Hoek van Holland.
Potentiële exploitanten van de 24-uurshoreca kunnen inmiddels hun ideeën voor de invulling van deze mogelijkheid kenbaar maken bij de gemeente. De gebiedscommissie kan nog invloed uitoefenen op de keuze voor de ondernemer en het concept.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *