Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HOBBYBEURS SCHIEDAM

SCHIEDAM- Sporthal Margriet in Schiedam verandert op zondag 16 november weer in hét Walhalla voor alle liefhebbers van onder meer poppen, poppenhuizen en speelgoedberen. Voor de vierde keer wordt die dag het Hobbyfestival georganiseerd.
margrietschiedam
Op het Hobbyfestival in Schiedam zullen de materialen aanwezig zijn voor onder andere het maken van (3D)kaarten, miniaturen, poppen, scrapbooken, maar ook haken, breien en sieraden maken. Ook is VMWH Hoofddorp aanwezig met een modelbouw-expositie.

Veel hobby’s worden al jaren beoefend, maar steeds wordt er wel iets bedacht of uitgevonden om deze hobby te vernieuwen en te verbeteren. Uiteraard komen er ook elke keer nieuwe hobby’s bij die nog nooit aan het publiek zijn getoond. Het Hobbyfestival in Schiedam is de uitgelezen plek voor de standhouders om die noviteiten op hobbygebied te tonen. Een bezoek aan het Hobbyfestival is dé manier om u te laten informeren over deze nieuwe producten. Demonstraties, workshops of een gesprek met een ‘kenner’… daar kan geen internet tegenop.

En bezoekers krijgen ( zolang de voorraad strek) gratis bij de entree van het hobbyfestival in Schiedam het nieuwe magazine ‘Hobbyfestival nr. 5’ aangeboden. Dat betekent 36 pagina’s gevuld met informatie over diverse hobby’s. Maar op = op, dus wees er vroeg bij.

Hobbyfestival Margriethal, Nieuwe Damlaan 5. Schiedam.

Openingstijden: zondag van 10.30 – 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 4 euro, kinderen tot 12 jaar gratis. Kortingsbon? Klik HIER.