Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HISTORIE SCHIEDAM VIA LOKATIETHEATER

SCHIEDAM- De digitale kaartverkoop van In het wild, locatietheater in de wijk start vandaag. Vanaf nu kunnen de tickets besteld worden voor de voorstellingen ‘Hart voor de Zaak’, ‘Klein Geluk’ en ‘Oh Ja Joh, Hoezo Dan?’. Dit speciale moment laten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

Op bijzondere wijze wordt het eerste ticket door een speler van de voorstelling ‘Hart voor de Zaak’ overhandigd aan de wethouder Marcel Houtkamp (D66). De wethouder heeft zich al lange tijd hard gemaakt voor locatietheater in Schiedam en dat maakt hem de persoon om de start van de kaartverkoop officieel mee in te luiden. Dat gaat straks gebeuren in de kamer van de wethouder op het Stadskantoor.

Onder begeleiding van Stichting Mooi Werk verbindt In het wild, locatietheater in de wijk, Schiedams cultureel erfgoed en verhalen van Schiedammers in al hun verscheidenheid van nu. Samen met Schiedammers laten diverse theatermakers de stad en haar verhalen zien. Het is theater voor en door Schiedammers, met het Schiedamse DNA als overkoepelend thema. Op 9, 10 en 11 juni 2017 wordt ‘Hart voor de Zaak’ opgevoerd in Schiedam-Zuid, op 17 en 18 juni 2017 wordt ‘Klein Geluk’ opgevoerd in Vijfsluizen en tot slot wordt op 24 en 25 juni 2017 ‘Oh Ja Joh, Hoezo Dan? opgevoerd in de Hof van Spaland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *