Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HET WEEKEND VAN MUSICDISTILLEY SCHIEDAM

SCHIEDAM- ‘Father & Friend’, ‘Blow Me Away’, ‘Live It Out’. Wie kent niet de nummers van Alain Clark?
De zanger, gitarist, componist en producer heeft een kast vol awards, vele platina albums en
een hele rij hitsingles. Gelukkig heeft hij in zijn internationale tourschema een optreden voor
MusicDistillery in Schiedam vrijgehouden. Alain Clark zal samen met de Cor Bakker Band een bijzonder
concert geven in de Noletloodsen te Schiedam waar de tweede editie van MusicDistillery
12, 13 & 14 oktober 2018 zal plaatsvinden.

MusicDistillery brengt een distillaat van muziekstijlen. “Van blues, funk en world tot pop, soul en jazz,” vertelt programmeur Nathalie Lans. “Er gaan bijzondere dingen gebeuren. Zo zal Alain Clark niet alleen zijn bekende eigen hits zingen, maar zal hij samen met de Cor Bakker Band speciaal voor MusicDistillery prachtige popnummers op een soulvolle jazzy manier ten gehore brengen. Neerlands misschien wel bekendste pianist Cor Bakker werkt momenteel samen met Alain aan de arrangementen. Die primeur wil je echt niet missen. En wat dacht je van het optreden van Bernard Fowler en Tim Ries die al decennia lang vast bij de Rolling Stones musiceren en bij ons prachtige arrangementen van de Rolling Stones gaan spelen? Joris Lutz die voor zijn Six Strings X.O sessie niemand minder dan Anton Goudsmit en Leendert Haaksma heeft uitnodigd als special guests? John Engels die met zijn dream band waarin alleen maar jazzgrootheden zitten zijn jubileum bij ons viert en gitaarvirtuoos Mozes Rosenberg die met zijn muzikale vrienden de zaal plat gaat spelen?” Het een na het andere concert belooft een muzikaal feest te gaan worden! En dan zijn er de nu al legendarische jamsessies in de KetelKantine, grenzend aan de concertzaal.

Muziek is waar het bij MusicDistillery in de hoofdzaak om draait, maar niet alleen worden uw oren er
gestreeld, ook de andere zintuigen worden tijdens de MusicDistillery verwend. Zo is er een horecaplein met de leukste foodtrucks, een wijnbar en natuurlijk een Noletbar. Het Schiedams Boekhuis zal interessante muziekboeken verkopen in de KetelKantine en natuurlijk zijn er signeersessies met artiesten.

MusicDistillery vindt plaats in de Noletloodsen aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam, recht tegenover de eeuwenoude distilleerderij van Nolet waar sinds 1691 Ketel 1 Jenever wordt gemaakt. De Noletloodsen zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, per fiets, watertaxi en auto. Kijk voor reisadvies en (gratis) parkeergelegenheid op de website www.musicdistillery.nl.
Kijk voor het volledige programma en kaartverkoop op: www.musicdistillery.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *