Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HEROPENING AH SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- De Albert Heijn (AH) van het ondernemersechtpaar Olivia de Wolf en Richard van Breugelen in Schiedam-Gorzen is weer open. Na een ingrijpende verbouwing heropende wethouder Marcel Bregman (D66) samen met de ouders van de ondernemers de winkel die ingericht is volgens het nieuwste winkelconcept van AH. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon.

Ook de verbouwde Gall & Gall en Etos van het ondernemersechtpaar gingen gelijk met de AH open. Speciaal ter gelegenheid van de heropeningen ontvangt u bij besteding van 15 euro in een van de winkels van De Wolf een bingokaart. Daarmee zijn leuke prijzen te verdienen; u maakt zelfs kans op 1 minuut gratis winkelen.

Bij binnenkomst van de vernieuwde AH worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. U kunt makkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vinden klanten vers brood zo uit de oven en taarten, gebak en koek – ook van Bakkerij Voordijk. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan kaas, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

AH de Wolf bevat een aantal interessante nieuwe technische snufjes. Er hangen beeldschermen die inspiratie en informatie bieden over seizoensproducten en recepten. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Aardgas wordt niet meer gebruikt.

De metamorfose van de AH in de Hagastraat (Groenelaan) maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

Albert Heijn in de Gorzen is maandag tot en met zaterdag open van 08.00 tot 20.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “HEROPENING AH SCHIEDAM-GORZEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *