Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HERMAN DEN BLIJKER REDT PANNENKOEKENHUIS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Pannenkoekenrestaurant ‘t Hof in Vlaardingen-Oost heeft bezoek gehad van Herman den Blijker. Voor het SBS6 programma Crises in de tent bezoekt Den Blijker horecazaken die niet goed lopen en waarvan de uitbater niet meer weet hoe hij zijn zaak weer op de rit kan krijgen. Welke tips en adviezen de Vlaardingse pannenkoekenbakkers hebben gekregen is later terug te zien op tv.

Zeker is dat de de uitzending een Vlaardings onderonsje wordt. Ook het Vlaardingse Installatiebedrijf Slagboom BV is in het programma te zien. Zij werden door Den Blijker uitgedaagd om een complete tuin-verlichting metamorfose in te vullen. Naar het schijnt is dat helemaal gelukt.

Pannenkoekenhuis ‘t Hof is in 1997 gestart door de familie Lindhoudt. Dit kleine familiebedrijf wordt nog steeds gerund door de familie.

Den Blijker was onder meer te zien in televisieprogramma’s als Herrie in de Keuken, Herrie in Hotel Spaander, Herman zoekt Chef, Hermans Extreme Eters en Mijn Tent is Top, in laatstgenoemde konden duo’s kans maken op een schuldenvrije start van hun eigen restaurant.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “HERMAN DEN BLIJKER REDT PANNENKOEKENHUIS VLAARDINGEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *