Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HERINRICHTING HOOGSTRAAT SCHIEDAM START LATER

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam gaat nog niet over tot gunning na de openbare aanbesteding voor de herinrichting van de Hoogstraat. Het blijkt dat alle inschrijvers ruim boven het door de gemeenteraad vastgestelde budget zitten. De herinrichting start daardoor later. In november 2019 startte de openbare aanbesteding.

“Het plan was om medio 2020 te starten met de werkzaamheden. We hebben alles in het werk gesteld om dat te halen, ” zegt wethouder Marcel Bregman (D66). ‘We zien de herinrichting van de Hoogstraat als een belangrijk project voor de binnenstad. We hebben samen met bewoners en ondernemers een geweldig herinrichtingsplan gemaakt. De te hoge inschrijving is een kink in de kabel en we moeten ons beraden over het vervolg.’

‘We gaan hoe dan ook aan de slag. De komende tijd onderzoeken we de mogelijkheden. Wat mij betreft met behoud van de ambities die we samen met de stad hebben bepaald. Het moet een plek worden waar alle Schiedammers graag wonen, werken, winkelen en beleven.’ De gemeente verwacht nog voor de zomer de eerste resultaten van het onderzoek te presenteren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *