Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘HERINRICHTING BOTERSTRAAT SCHIEDAM GOED VOOR BEREIKBAARHEID’

SCHIEDAM- Het plan voor herinrichting van de Boterstraat in Schiedam heeft alles te maken met ‘goede inrichting van de binnenstadsentrees’. Een goede bereikbaarheid van de binnenstad is van groot belang. Een actuele analyse van de bereikbaarheid en de mogelijkheden voor parkeren is van grote betekenis, laat het stadsbestuur weten.

Dit jaar moet er een plan liggen voor de herinrichting van de Boterstraat. Daarnaast zijn de speerpunten voor 2019 het opstellen van een verkeerscirculatieplan voor het historisch centrum van Schiedam. Hierbij horen ook het verkennen en uitwerken van mogelijkheden voor de veranderingen van het Stadserfcomplex als onderdeel van de gebiedsontwikkeling van station naar binnenstad.

In 2016 is enkele maanden geëxperimenteerd met éénrichtingsverkeer in de Boterstraat. Tijdens de proefperiode werd duidelijk dat sluipverkeer naar de ABC parkeergarage door de binnenstad van Schiedam trok via onder meer de Lange Kerkstraat-Sintjanshof-Baan.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *