Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HERFSTWANDELING MET BROEKPOLDERGIDSEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het is herfst! Op zondag 25 oktober kunt u onder leiding van de Broekpoldergidsen de mooie plekjes van het groen- en recreatiegebied Broekpolder ontdekken. De gidsen vertellen over wat de herfst doet met de Broekpolder en geven aandacht aan wat gezien en gehoord mag worden. Ontdek de kleurrijke bladeren, de mooie paddenstoelen en geniet! De gidsen vertrekken om 11.00 uur, vanaf de picknicktafels in het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaalt u 2 euro. De gidsen adviseren u een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen?

De maximale grootte van een groep per gids zal variëren van 4 tot 8 deelnemers. Het is verplicht u van tevoren aan te melden via: broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Aanmelden kan tot 24 uur voor de wandeling. U kunt alleen meewandelen met een aanmelding. U wordt verzocht om met gepast geld te betalen.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op zaterdag 28 november en betreft wederom een herfstwandeling. Aanrader!

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *