Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HENNEPPLANTAGE VLAARDINGEN-HOLY OPGEROLD

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen en de Politie Eenheid Rotterdam hebben een hennepkwekerij aan de Sperwerlaan ontmanteld. De politie was samen met Stedin naar aanleiding van geluidsoverlast een onderzoek gestart. Aan de buitenkant van het pand was te zien dat er een muur van gipsplaten was gemaakt voor het raam. Er zijn 47 lampen en 256 hennepplanten verwijderd.

HennepplantDe gemeente Vlaardingen heeft opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Na de ontmanteling is de gebruikte apparatuur ter plaatse vernietigd. Er was sprake van stroomdiefstal. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dader(s), er zijn nog geen verdachten aangehouden. De ontmantelingskosten worden op de dader(s) verhaald.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *