Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HELE WEEKEND AFSLUITING A20 BIJ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Vanwege werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding zijn op A20 richting richting Rotterdam oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) afgesloten tussen vrijdagavond 24 juni 21.00 uur en maandagochtend 27 juni 05.00 uur. Weggebruikers van en naar Rotterdam worden omgeleid bij deze op- en afrit. Op de A20 is bij de op- en afrit 1 rijstrook afgesloten. Verkeer moet rekening houden met 10 tot 15 minuten vertraging.
 

Naast afrit 9 is ook de Holysingel en het naastgelegen fietspad richting het zuiden afgesloten tussen de A20 en de Burgemeester Heusdenslaan. Verkeer kan wel de A20 (zowel richting Rotterdam als Hoek van Holland) oprijden, verkeer kan niet rechtdoor. Autoverkeer voor de Burgemeester Heusdenslaan wordt omgeleid via de Lepelaarsingel. Fietsers worden via de Gretha Hofstralaan en de Trekkade geleid.
 

De werkzaamheden bestaan onder meer uit frezen, graafwerk en het plaatsen van vangrail. Er worden grote en zware machines gebruikt en er is veel werkverkeer. Dit kan zorgen voor geluid in de omgeving en hinderlijk zijn voor omwonenden.
 

Op www.blankenburgverbinding.nl/a20 is alle informatie over deze werkzaamheden te vinden. Hier kan iedereen zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief over het project of de speciale bouwapp van het project downloaden via een QR-code of via de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding). Daarna krijgen gebruikers automatisch bericht over de werkzaamheden aan de A20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *