WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HEEL DE STAD: ‘PROBEER GARAGES VLAARDINGEN TERUG TE KOPEN’

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen moet proberen de parkeergarages terug te kopen om zo alle parkeerproblemen in het centrum op te lossen. Dat oppert de fractie Boers (HEEL DE STAD, Lijst 16) voorafgaand aan een reeks schriftelijke vragen voor burgemeester en wethouders.

De volksvertegenwoordigers willen weten of de gemeente wist dat de garages te koop waren. ‘Is de gemeente door de eigenaren benaderd met een aanbod? Heeft de gemeente zelf de eigenaar benaderd? Waarom is dit moment niet aangegrepen om ze terug te kopen?’

HEEL DE STAD stelt zich op het standpunt: ‘Had die garages nooit verkocht’, nu duidelijk is dat de Vlaardingse parkeergarages van eigenaar gewisseld zijn.

Eind 2021 hebben Crossroads Real Estate, Holland Immo Group en APCOA Parking al hun handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst voor de verwerving van het vastgoed en de exploitatie van zes parkeergarages in Scheveningen en Vlaardingen van de eigenaren en oprichters van BKS Parking.

4 gedachten over “HEEL DE STAD: ‘PROBEER GARAGES VLAARDINGEN TERUG TE KOPEN’

  1. Wat een dom gelul, wat maakt het toch uit van wie die parkeergarages zijn? Als deze partij graag gemeentelijke garages wil moeten ze er laten bouwen en niet verkopen, maar verder dan bla bla bla zullen ze nooit komen.

  2. Typisch Heel de Stad. Hoop bla bla, ben het met Hans eens. Overigens is Schiedams nieuws ook een propaganda kanaal geworden van dit clubje. Objectief is het helaas steeds minder.
    Er zijn volgens mij meer partijen die hier wat van vinden maar daar lees ik niets over.

    1. Dat is zo Wim, de redactie heeft gisteren nog in een ander artikel toegegeven dat ze mijn reacties censureren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *