Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HART ONDER DE RIEM THUISZORG VAN CDA VLAARDINGEN

VLAARDINGEN– Het CDA in Vlaardingen vindt de thuiszorg tijdens de crisis (veroorzaakt door de lockdown) van grote waarde. Sinds CDA-minister Hugo de Jonge het land in de lockdown heeft gestort staat de thuiszorg onder grote druk om de zorg te kunnen verlenen bij de mensen aan huis. Om de zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken komt het CDA met een Valentijnsactie.

“Onder moeilijke omstandigheden blijven de medewerkers van de thuiszorg hun werk verrichten”, licht de Vlaardingse Fractievoorzitter Corné Venema toe: “Met dit stukje aandacht en liefde komen de cliënten goed de dag door. Het CDA erkent dat door alle opgelegde vrijheidsbeperkingen er een grote kans is op eenzaamheid. Venema: “Ook hierin helpen de medewerkers van de thuiszorg door toch frequent bij mensen langs te gaan.” Als blijk van waardering wil het CDA de thuiszorg een hart onder de riem de steken.

Namens het CDA in Vlaardingen gingen fractievoorzitter Corné Venema en fractieassistent Rik Meerman vandaag langs bij alle locaties van Careyn. Alle medewerkers van Careyn Vlaardingen worden getrakteerd op een Vlaardings ijzerkoekje in de vorm van een hartje. Laura Poot nam namens Careyn voor de locatie Oosthavenkade de koekjes in ontvangst.

1 reactie op “HART ONDER DE RIEM THUISZORG VAN CDA VLAARDINGEN

  1. Och, verkiezingen hé, blijf vooral niet achter bij die andere linkse rakkers hoor, steek het gemeenschapsgeld maar in aandachttrekkende cadeautjes zoals pvda tegen de verkiezingen altijd rode rozen uitdeelt. Dot had ook maanden eerder gekund, maar ja, toen stonden de verkiezingen nog niet voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *