Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HAPJE EN DRANKJE BIJ METRO SCHIEDAM- HOEK VAN HOLLAND

SCHIEDAM- Aanstaande vrijdag kunt u tussen 08.00 en 19.00 uur RET medewerkers met een hapje en een drankje aantreffen op de stations van de verlengde metrolijn B (Hoekse Lijn). Op vrijdag 1 november wordt de Hoekse Lijn officieel geopend. In de metro’s kunt u ook verrast worden. Zo worden flyers uitgedeeld voor korting bij diverse attracties en RET Kennismakingskaartjes. Met een RET Kennismakingskaartje kunt u gratis op één dag twee keer één uur reizen met metro, tram en bus van de RET.

Vanaf maandag 4 november rijdt metro A doordeweeks in de spits tussen Rotterdam en Vlaardingen-West. Er stopt dan elke vijf minuten een metro bij station Schiedam-Nieuwland en de drie stations in Vlaardingen. Op deze datum gaan ook de wijzigingen in het busnetwerk van de RET in Hoek van Holland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam in. Meer informatie op ret.nl/hoekselijn.

De compensatiemaatregelen Saldokorting en Abonnementkorting in verband met de uitloop van de ombouwwerkzaamheden van de Hoekse Lijn naar metrospoor lopen door tot 4 november 2019, vanaf deze datum betaalt u het normale tarief voor uw reis met de metro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *