Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HAPERENDE VERLICHTING MAASSLUIS IS STRUCTUREEL

MAASSLUIS- De haperende openbare verlichting vanaf de Westlandseweg tot aan de binnenstad (Marelplein) in Maassluis is van structurele aard. Dat krijgt de PvdA te horen van het stadsbestuur in antwoord op schriftelijke vragen over de kwestie.

De werkwijze is: Als er drie of meer lampen achter elkaar uitstaan en het duidelijk is dat het probleem niet in de lantaarnpaal of armatuur zit, dan meldt de gemeente (of de aannemer) dit aan Stedin, omdat in feite alles onder de grond de verantwoordelijkheid is van dat bedrijf. Volgens het stadsbestuur heeft men in de afgelopen periode een goede samenwerking met Stedin kunnen opbouwen om deze storingen waar mogelijk op te lossen.

‘In deze periode van het jaar zijn er overigens normaliter meer gevallen van defecte verlichting. Door de lagere temperaturen en de hoge luchtvochtigheid kunnen de bijvoorbeeld al aanwezige scheurtjes in kabels voor kortsluiting zorgen,’aldus de reactie van het gemeentebestuur.

De storing van lantarenpalen in Vertowijk en bij de fietsenstalling van Station Maassluis West zouden inmiddels zijn opgelost.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *