Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HANDHAVING OP BULGARENPLEIN SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Op het Van ’t Hoffplein in Schiedam-Oost zijn eerder op de avond zes aanhoudingen verricht voor wildplassen, alcoholgebruik en vervuiling. De Lichtblauwe Brigade van de gemeente heeft ingezet met medewerkers in burger en in uniform.

Bij wijkcentrum Oost werd vorige maand al gevreesd voor een nieuwe golf aan overlast door rondhangende Bulgaren.

Sinds 27 juli geldt een samenscholingsverbod op het Van ’t Hoffplein. Na 22.00 uur moet het stil zijn op het plein achter het wijkcentrum. In augustus werd duidelijk dat op warme avonden deze rust alleen ontstaat bij inzet van de Lichtblauwe Brigade.

Eerdere maatregelen om de samenscholing van tegen de honderd Bulgaren per avond terug te dringen hebben weinig uitgehaald. Het slopen van een muur op het plein, het verwijderen van de bankjes en zelfs het verlagen van de biggenruggen -betonelementen- rond het Van ‘t Hoffplein hadden geen enkel resultaat. Wel werd daardoor met een auto het hek geramd en de zingende vuilnisbak op het plein omver gereden.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *