Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HANDHAVERS EN POLITIEAGENT BELAAGD DOOR MAN (42) VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Drie handhavers van de gemeente Rotterdam en een politieagent zijn mishandeld en beledigd door de Liberiaan G.B. P. uit Vlaardingen.

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) heeft de 42-jarige man, op 12 april vorig jaar, zich met geweld verzet tegen zijn aanhouding, door een handhaver in dienst van Stadsbeheer van de gemeente Rotterdam. Het geweld bestond uit het maken van slaande bewegingen en zijn armen aan te spannen. Het gevolg was een verrekte pees aan de hand en een verrekte pink bij één van de handhavers.

Een verbalisant van de afdeling Stadsbeheer en een handhaver in dienst van Stadsbeheer werden de doorgang belemmerd door P. Gedurende de rechtmatige uitoefening van hun dienst zijn de handhavers mondeling beledigd, door het duo de woorden toe te voegen: ‘Kankerhandhaving’ en ‘kankerhomo’s’.

Een opgeroepen politieagent kreeg te horen: ‘Ik maak je gewoon dood. Ik ga je ook klappen geven’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

De verdachte uit Vlaardingen is op 19 augustus 2018 ook al in aanraking geweest met politie en justitie. Op die dag heeft P., in de gemeente Goeree-Overflakkee, twee mannen tegen het hoofd en het lichaam geschopt.

Het OM wil dat de man opnieuw voor de rechter verschijnt.

5 reacties op “HANDHAVERS EN POLITIEAGENT BELAAGD DOOR MAN (42) VLAARDINGEN

 1. Heet die gast Bruce Lee of zo? Gewoon afrossen en in een celletje pleuren toch? Slappe dienders. Schiet hem gewoon voor z’n flikker alssie agressief wordt. Denk je dat hij dit in Liberia overleefd had?

  1. Nee hoor , volgens mij was het Jackie Chan. En trouwens, nu betrap ik je er weer op dat je behoorlijk stigmatiserend bent, ondanks het schijnheilige commentaar wat je vaak op anderen hebt.

 2. Triest dat er wederom een gelukzoekertje die volledig in de watten wordt gelegd, door links Nederland, er weer een zooitje van maakt.
  Eveneens triest dat door het gedrag en communicatieve vaardigheden van een stadswachtje de politie het weer moet opknappen.
  Dat stadswachtjes alleen zwart/wit denken zonder enige empathie voor een medemens en het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen (vooral het swatteam) betekent niet dat je ze moet uitschelden of slaan.

  Enne Hans,
  Zo een kerel afrossen of doodschieten is verboden in Nederland. Dat levert alleen weer demonstraties en rellen op. Daarnaast zie je ook weer wekenlang die rotkop van een Simons op t.v. samen met Roethof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *