Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

HALF MILJOEN NAAR STADSPROMOTIE SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Stichting Promotie Schiedam is zeker van de basissubsidie á 445.020 euro, berekend op basis van de werkelijke kosten die zijn gemaakt in 2018. Ook het resterende subsidiebedrag van 33.792 euro wordt aan de stichting betaalt, zo heeft het gemeentebestuur besloten. Daar bovenop komt een bedrag van 40.000 euro voor communicatiepakketten rond evenementen en activiteiten.

Alle inspanningen van stadspromotie met het nieuwe merk S’DAM, om het imago van Schiedam te verbeteren, hebben weinig opgeleverd, blijkt uit het meest recente Steden en streken Merken onderzoek van Beerda. Wel is er waardering voor de horecafaciliteiten. Het Steden en streken Merken onderzoek van Beerda is een tweejaarlijks, landelijk onderzoek.

Schiedam wil zich duurzaam profileren als een levendige woon- en werkstad in een decor van typerend cultureel erfgoed met innovatieve bedrijvigheid waarin eigentijdse vormen van kunst en cultuur centraal staan, meldt het gemeentebestuur in de nota Stadsmarketing. ‘ Om dit te bereiken zijn scherpe keuzes nodig.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *