Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GUSTO: SCHIEDAMSE BOUWERS IN KORENBEURS

SCHIEDAM- Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur  activiteiten voor kinderen in Bibliotheek de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Het thema van deze week is de Werf Gusto, naar aanleiding van de tentoonstelling “Wij waren de Gusto” in het Stedelijk Museum Schiedam.

Op maandag 26 februari wordt afgetrapt met de workshop ‘De kunst van het bouwen’. Stefanie Kampman van de KunstKlas gaat op een speelse manier aan de slag met techniek. Na de workshop heb je weer veel opgestoken met een bewegend kunstwerk als resultaat

Woensdag 28 februari bouwen de kinderen een brug, zoals er door Gusto diverse zijn gemaakt in Schiedam en omgeving. Hoe stevig is jouw brug? De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.

Vrijdag 2 maart in onze Biblioscoop de film Verschrikkelijke ikke 3 (6+). Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur!

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan via de agenda op onze website.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *