Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROTE VERBOUWING WINKELS AHOLD SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- In de Schiedamse wijk De Gorzen wordt momenteel hard gewerkt aan de winkels van ondernemers Olivia de Wolf en Richard van Breugelen. De Albert Heijn en de Gall & Gall zijn dicht vanaf 16 maart 12.00 uur voor een flinke verbouwing. De Etos krijgt een opfrisbeurt, maar blijft wel open voor klanten. De drie vernieuwde winkels worden woensdag 27 maart officieel geopend door wethouder Marcel Bregman (D66). “Dat doet hij samen met onze ouders, om 12.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. We vieren een gezellig feestje”, aldus Olivia de Wolf.

Speciaal ter gelegenheid van de heropening zijn er bijzondere acties en activiteiten. Zo ontvangt u vanaf 27 maart bij besteding van 15 euro in een van de winkels van De Wolf een bingokaart. Daarmee zijn leuke prijzen te verdienen; u maakt zelfs kans op 1 minuut gratis winkelen.

In de vernieuwde Albert Heijn is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. “Met onze hypermoderne winkel lopen we binnen Albert Heijn voorop”, zegt De Wolf. “We bieden uitgebreidere keuze op het gebied van groente, fruit, verspakketten, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket en andere verswaren. Boodschappen doen wordt bovendien gemakkelijker en afrekenen verloopt sneller.” De metamorfose van de Albert Heijn maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n honderdtwintig winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept.

De pui van Etos De Wolf krijgt een modern jasje. Binnenin wordt alles opgefrist. U vindt er voortaan meer bad- en doucheproducten. Ook het aanbod dat vooral ’s zomers nodig is, zoals zonnebrandolie, staat vanaf 27 maart al overzichtelijk in de winkel. Gall & Gall De Wolf wordt flink verbouwd en ingericht volgens het allerlaatste concept. “We hebben het assortiment behoorlijk uitgebreid, onder meer met speciale bieren”, vertelt De Wolf. “Ook kun je straks in de winkel je eigen smaakprofiel ontdekken dat de keuze voor een bepaalde wijnsoort gemakkelijker maakt.” De vierde winkel van De Wolf en Van Breugelen, de Blockshop, wordt later dit jaar verbouwd tot een Primera. Daar kunt u dan terecht voor bijvoorbeeld tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten en wenskaarten.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *