Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROTE ACTIE TEGEN ILLEGALEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Politie en Marechaussee hebben vanmorgen exact 253 vrachtauto’s doorzocht op het terrein van DFDS in Vlaardingen-Oost. De gezamenlijke actie was gericht op het onderscheppen van illegalen in vrachtwagens die van plan waren de boot op te gaan. Vanaf 05.30 uur tot 10.00 uur is met twee speurhonden gezocht naar eventuele inklimmers. Bij de actie zijn ditmaal geen illegalen aangetroffen.

“Het was vooral bedoeld om een signaal af te geven, voornamelijk richting inklimmers, van klim niet in, want we pakken je”, zegt een woordvoerder van de politie. “Het is met de inklimmers heel grillig. De ene week hebben we er 34, de andere week geen.”

“Het was een uitgebreide controle als onderdeel van een landelijke actie met verschillende politie-eenheden en de Koninklijke Marechaussee. We gaan deze week op meerdere plekken in het land zichtbare controles doen. Ook heimelijke acties. Dat heeft vooral met observeren te maken. Om te zien waar ze inklimmen en hun gangen in beeld te brengen; waar komen ze vandaan en waar gaan ze naartoe.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *