Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROOTSCHALIG ROOKVERBOD MAASSLUIS

MAASSLUIS- Het roken moet in de ban bij kinderboerderijen, speeltuinen, het zwembad, sportverenigingen en scholen in Maassluis. Een oproep daartoe door oppositiepartij Forum voor Maassluis (FvM) kan op unanieme steun rekenen van de gemeenteraad.

In het regulier overleg met de besturen van de maatschappelijke organisaties zal het project rookvrije omgeving nadrukkelijk onder de aandacht worden gebracht door de gemeente. Onderzocht wordt of de Maassluise sportraad en adviesraden hier in ook een rol in zouden kunnen spelen.

FvM verzoekt de gemeente om zich aan te sluiten bij het nationale preventieakkoord. De campagne is op de eerste plaats gericht op de omgeving van kinderen, maar in enkele deelnemende gemeenten wordt ook al gesproken over het invoeren van een volledig rookverbod op straat. Ook wordt geƫxperimenteerd met het instellen van rookvrije zones in buurten.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GROOTSCHALIG ROOKVERBOD MAASSLUIS

  1. Moet de keuze van de kiezer niet gewoon gewaardeerd worden , in plaats van dat men zich door oproepen laat indoctrineren zoals Forum voor Maassluis doet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *