Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROOT ZANDKASTEEL OP STADSSTRAND VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op het Vlaardingse Stadsstrand wordt sinds vanmorgen 10.00 uur gewerkt aan een groot zandkasteel. Het bouwwerk moet voor vanavond 20.00 uur zijn voltooid.

Tot 15.00 uur zal Ludo Rogers werken aan het zandkasteel. In die tijd kunt u haar aan het werk zien. Na 15.00 tot 20.00 uur, mag u zelf of samen met de kinderen aan de slag onder toeziend oog van Ludo. Kunt u gewoon uw droomstulp van zand bouwen. Deelname is gratis.

Het programma van het Stadsstrand zal ieder weekend anders zijn. Lokale beeldend kunstenaars creƫren op locatie kunstwerken terwijl het stadsstrand open is en geven daarnaast bijvoorbeeld kunstworkshops aan kinderen. Iedereen is welkom deel te nemen aan een sessie yoga, om te onthaasten in de drukke stad. En toegankelijke livemuziek wordt afgewisseld met bijvoorbeeld een poƫzievoordracht.

Het concept voor Stadsstrand Vlaardingen is opgezet door de stichting KWartiermakers Vlaardingen en heeft als doel om nieuwe positieve energie te brengen in de herontwikkeling van de Koningin Wilhelminahaven. De KWartiermakers zijn het creatieve onderdeel van een groep initiatiefnemers die de herontwikkeling van de Koningin Wilhelmina Haven oppakken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *