Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘GROOT BESMETTINGSGEVAAR BIJ TESTSTRAAT SCHIEDAM’

SCHIEDAM- Medewerkers bij de covid-teststraat in Schiedam houden zich niet aan de vrijheidsbeperkingen die via grote spandoeken op het terrein worden uitgedragen. Samengeklonterd in een hoekje staan zeker vier medewerkers in gele hesjes op amper een halve meter van elkaar. Twee staan zelfs letterlijk schouder aan schouder. Ook wordt door geen van hen een mondkap gedragen. De groep overtreders van de eigen regels staat pontificaal achter twee dranghekken met daarop de gele spandoeken en de mededeling: ‘Houd 1,5 meter afstand’.

Van de teststraat zijn online al meerdere foto- en videobeelden verschenen waarop het terrein er verlaten bij ligt. De makers van de opnames willen daarmee aantonen dat de vragen naar de omstreden test beperkt is. De GGD stelt daarentegen dat er in een week tijd ruim 3.000 tests worden afgenomen. Afgezet tegen de 125 positieve testresultaten in een week op de locatie in Schiedam komt dat neer op een score van nog geen 4 % aan mogelijke besmettingen.

De PCR-test (polymerase chain reaction), die de GGD gebruikt, zou bovendien onbetrouwbaar zijn, meent een groeiende groep critici, omdat de PCR-test bij een positieve uitslag slechts aantoont dat iemand deeltjes van het coronavirus bij zich kan dragen. Dat betekent nog niet dat iemand bijvoorbeeld daadwerkelijk ziek is van ‘het virus’ of anderen kan besmetten, want de vastgestelde stukjes kunnen maanden oud zijn.

Meer dan tachtig praktiserende Nederlandse artsen en andere academici deden eerder in een brandbrief aan politiek en media al de dringende oproep de corona-hoax per direct te beëindigen. Nog meer medici verzoeken de Tweede Kamer om de noodwet tegen te houden. Ruim 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren hebben daarvoor een brandbrief ondertekend.

De artsen schrijven: ‘Aan het begin van de pandemie waren de maatregelen begrijpelijk en breed gedragen, ook al is er verschil in uitvoering met de landen om ons heen. Gaandeweg is er vanuit vele bronnen aan de alarmbel getrokken, de mortaliteit bleek vele malen lager dan verwacht, de meest kwetsbare groepen duidelijk omschrijfbaar (50% van de overleden patienten was 83 jaar of ouder. Merendeel (70%) van de overledenen jonger dan 70 jaar had een onderliggende aandoening waarvan 43% cardiovasculair lijden, 26% diabetes mellitus en 24% een chronische longaandoening) en de overgrote meerderheid (RIVM: 98%) maakt het (zeer) licht door.’

Het grafiekje van RIVM dat niet gedeeld wordt in de gevestigde media noch in de Tweede Kamer.
Een groep Amerikaanse artsen heeft al eens vanaf de trap van het US Supreme Court een persconferentie gegeven. De groep spreekt zonder mondkapjes en heeft zichtbaar maling aan social distance (het opgedrongen abnormaal). Volgens deze artsen bestaat er een werkzaam medicijn tegen Covid-19: Hydroxychloroquine (HCQ), voor genezing en ter preventie. De aanbevolen dosering HCQ: 200 milligram 2 maal per week en zink dagelijks.

De video met de artsen vindt u HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “‘GROOT BESMETTINGSGEVAAR BIJ TESTSTRAAT SCHIEDAM’

 1. Ik snap de ophef hierover, maar vaak zijn mensen die melden of iets te zeggen hebben over de teststraat van Schiedam.
  Maar toen ik getest werd was het juist heel erg druk, en hebben de mensen die er werken mij en vele andere goed geholpen door instructies.
  en hoorde van iemand anders dat ze bij de teststraat tussen 12 en 1 pauze hebben.
  en dat snap ik wel zeker als de teststraat anders van half 9 tot 5 veel uren zijn waardoor hun werknemers anders helemaal kapot zijn

  1. Het lijkt alsof sommige mensen (en helaas zijn er dat heel wat!) vastbesloten zijn om doodsbang voor Corona te zijn.

   Ze worden razend op mensen die niet bang zijn.
   Zodra je hun angst niet deelt, ben je fout en gevaarlijk.

   Wat zullen deze mensen voor joker staan binnen nu en 5 jaar.

 2. Ben benieuwd of dit een massale veldtest is om vast te stellen hoe het volk reageert op kunstmatige prikkelingen vanuit de overheid en media?

  Want de focus van overheidspropaganda is zojuist moeiteloos verschoven van het aantal doden naar het aantal besmettingen.

  En ach, als wij eindelijk eens snapten waarom ‘onze elite’ zoveel tijd, geld en moeite besteedt om ons 24/7 te indoctrineren. Als wij toch eens beseften dat zij echt alles op alles moeten zetten om ons autonoom denkvermogen constant te overschreeuwen. Want zonder dat propagandabombardement schiet ons autonoom denkvermogen weer snel terug naar default, mensen! Pak dus je eigen gedachten terug, en laat je emoties niet zo bespelen!

  Want de bedoeling is gewoon om ons in angst en verwarring te houden. Ze willen nu dat wij ons massaal laat testen met onbetrouwbare middelen, zodat zij opeens “explosief stijgende” besmettingen kunnen registreren. En wie weet wat ze met uw DNA doen???? Ondertussen lijkt de griep niet meer te bestaan. Maar er wordt van ons verwacht dat wij onze bestuurders meer vertrouwen dan onszelf, omdat zij naar eigen zeggen wel in ons belang handelen. En er wordt nu van ons verwacht dat wij onze bestuurders ook gehoorzamen als zij zeggen: doe als ik zeg, niet als ik doe. Nou… die macht hebben ze niet, dus we mogen hen die macht op basis van leugens ook niet verlenen. Maar het besluit hierin ligt wel bij onszelf, en in hoeverre wij bereid zijn mee te gaan met deze poppenkast.

 3. Tot voor kort snapte ik écht niet hoe Duitsers tijdens WOII zo gehersenspoeld konden zijn dat ze alles maar lieten gebeuren, zelf niet leken na te kunnen denken en alles deden wat de regering hen opdroeg.

  Anno 2020 snap ik het opeens wel. Doodeng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *