WATERWEG ACTUEEL

GROFVUILINZAMELING SCHIEDAM-OOST IN DE PRAKTIJK

GROFVUILINZAMELING SCHIEDAM-OOST IN DE PRAKTIJK

SCHIEDAM- De grofvuilwagen van Irado was net een dag te vroeg voor de eigenaar van een berg afval op de Hogebanweg in Schiedam-Oost. Voor het portiek ligt momenteel een verzameling afgedankt meubilair en overige huisraad. Maandagavond stond op nog geen 50 meter afstand -hemelsbreed- de vuilniswagen van Irado klaar voor de grofvuil inleveractie. Bedoeld om het dumpen van grofvuil in de buurt juist te voorkomen.

In de zomermaanden komt de vuilniswagen van Irado elke maandag naar Oost en kunt u tussen 18.00 en 20.00 uur uw grofvuil komen inleveren. Onder grofvuil wordt verstaan: alles wat te groot is voor de afvalcontainers en wat niet gescheiden kan worden ingeleverd. Maandagavond stond de vuilniswagen bij de mobiele buurtpost in de Dieselstraat, achter de Hogebanweg.

De grofvuilinzameling in de wijk zou een idee van wijkbewoners zijn en wordt ondersteund door de gemeente Schiedam en Irado. Recent is de actie nog omschreven als ‘een groot succes’.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

juli 10th, 2018

1 Comment

One Comment

  1. Rob says:

    Wat voor paupervolk ben je dan om het op zo manier op straat te dumpen. Zulke lui verdienen het toch niet om hier te mogen wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *