WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROEPSAANKOOP ZONNEPANELEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vanaf heden kunnen alle inwoners van de gemeente Schiedam deelnemen aan de vijfde groepsaankoop zonnepanelen van ‘SamenZonneEnergie’. De groepsaankoop wordt georganiseerd door het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr in samenwerking met meerdere Zuid-Hollandse gemeenten.Geïnteresseerden uit de hele provincie kunnen meedoen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november vrijblijvend in te schrijven.

zonnepanelen 2 - kopieIn gemeente Lansingerland hebben inmiddels honderdtweeënvijftig inwoners in totaal ruim 1.400 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. In de hele provincie Zuid-Holland is de teller ondertussen de 50.000 panelen gepasseerd.

De verklaring voor het succes van SamenZonneEnergie is volgens Kirsten Kremer, projectmanager van SamenZonneEnergie, te vinden in de voordelen die je kunt behalen met een groep.

 Tot en met 11 november kunnen inwoners van Zuid-Holland zich vrijblijvend inschrijven, klik HIER. Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod.

Als een deelnemer het aanbod accepteert, dan wordt een kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geïnstalleerd door de leverancier. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van de zonnepanelen zelf zonne-energie op. SamenZonneEnergie zet hiermee opnieuw een stap naar een duurzamer Schiedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *