Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GROENLINKS WETHOUDER VLAARDINGEN BESLIST OVER SUBSIDIES SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Vlaardingse wethouder Bart de Leede (GroenLinks) bekleedt een bestuursfunctie bij de Stichting Gemeenschapsfonds Schiedam. De Leede is 2 jaar terug voor het vervullen van het wethouderschap in Vlaardingen speciaal verhuist van Schiedam naar de haringstad. De bestuursfunctie bij het Schiedamse fonds is op vrijwillige basis en zonder enige vergoeding.

In zijn oude woonplaats blijft de Vlaardingse GroenLinks-bestuurder zich inzetten voor de verdeling van subsidies via het fonds voor onder andere de intocht van Sinterklaas en het Sinterklaaspaleis in Schiedam. Het Gemeenschapsfonds Schiedam gaf afgelopen jaar ook subsidie aan bijvoorbeeld het Dickens Festijn in de historische binnenstad.

Het aantal ontvangen aanvragen door het fonds was vorig jaar 48. Hiervan zijn er 27 positief beoordeeld en 21 afgewezen. In het verslagjaar werd voor een totaal van 23.770 euro aan bijdragen toegezegd.

Het Gemeenschapsfonds Schiedam wordt gevuld met giften van Damen Shiprepair, DSW Zorgverzekeraar, Facilicom, GustoMSC, Huisman Equipment, Jumbo Maritime en de Koninklijke De Kuyper.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GROENLINKS WETHOUDER VLAARDINGEN BESLIST OVER SUBSIDIES SCHIEDAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *