Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘SCHIEDAM-KETHEL TEGEN MEER VLIEGTUIGEN’

SCHIEDAM- Er moeten in Schiedam-Kethel niet nog meer vliegtuigen overkomen. Dat krijgt een delegatie van GroenLinks (GL) te horen tijdens een verkiezingscampagne in de wijk Kethel-Oost. Naar eigen zeggen spreekt het campagneteam daar met – over het algemeen – tevreden wijkbewoners. GL: ‘Een ding wilden ze wel meegeven: Hoewel men nu wel aardig gewend is aan de overkomende vliegtuigen, meer moeten het er echt niet worden.’

GL zet zich op alle niveaus in om vliegtuigoverlast terug te dringen. In de gemeenteraad, in Proviciale Staten én in de Tweede en Eerste Kamer. Onlangs nog werd een GroenLinks-voorstel in Provinciale Staten aangenomen om onderzoek te doen naar een andere invulling van de locatie van Rotterdam The Hague Airport. Binnenkort is Tweede Kamerlid Suzanne Kröger in Schiedam om te horen wat er gedaan moet worden aan de overlast van het vliegveld.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *