WATERWEG ACTUEEL

GROENLINKS SCHIEDAM GEEFT 25-STE COMPLIMENTENTAART WEG

GROENLINKS SCHIEDAM GEEFT 25-STE COMPLIMENTENTAART WEG

SCHIEDAM- De vijfentwintigse complimententaart van GroenLinks (GL) Schiedam gaat naar de vrijwilligers van de Vrienden van het Beatrixpark. De tractatie wordt aanstaande zondag overhandigd door GL-lijsttrekker René Karens.

Regelmatig deelt GL complimenten uit aan de vrijwilligers die zoveel goed werk in Schiedam verzetten. De eerste complimententaart werd door raadslid Jeroen Ooijevaar en toenmalig wethouder Johan Grijzen uitgereikt aan de vrijwilligers van de Erker.

Karens: “Regelmatig trekt GroenLinks de stad in om waardering te laten blijken voor de onbaatzuchtige vrijwillige inzet van vele Schiedammers voor allerlei mooie, groene, sociale en duurzame initiatieven. Er zijn naar schatting zo’n 20.000 mensen in Schiedam die vrijwilligerswerk doen. Vrijwilligers bij allerlei clubs, verenigingen en initiatieven. GroenLinks wil graag laten merken dat we blij zijn met die inzet en al het moois dat die mensen doen en bereiken. We stoppen dan ook niet na deze 25e complimententaart. We zullen de komende tijd complimenten blijven uitdelen.”

“Het begon allemaal bij de Erker, maar daar bleef het niet bij. We gingen langs bij de vrijwilligers van het Voedselbanktuinieren, LET’s Ruilwinkel, het dierenasiel, de fluisterboten en nog 19 andere initiatieven. Allemaal vrijwilligers die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden,” aldus Jeroen Ooijevaar, die een van de bedenkers was van de complimententaart.

 

25e GroenLinks-complimententaart – zondag 18 februari – 13.30 uur – Mozaïekbank Beatrixpark (tussen kinderboerderij ’t Hoefblad en Fort Drakensteijn)

Webradio Torpedo

februari 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *