Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRIEPVIRUS NU OOK BEDREIGING METRO HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Het griepvirus Covid-19 speelt de aanleg van de metro in Hoek van Holland parten. De planning van Bombardier heeft invloed op de aanleg van het laatste stuk spoor naar het strand. Dat laat de Rotterdamse wethouder Arjan van Gils (D66) weten. Bombardier moet nog een software update voor de ombouw leveren en de software voor Metro aan Zee (de verlenging). Dit kan deels digitaal, maar het is ook nodig dat mensen in Hoek van Holland gaan kijken. Hiervoor moeten deze mensen uit bijvoorbeeld Italiƫ of Spanje overvliegen. Dat is nu niet mogelijk vanwege de lockdown waarin tal van landen zijn gestort door hun regeringen.

Onervarenheid bij treinbouwer Bombardier met het veiligheidssysteem voor de Hoekse Lijn heeft er eerder al voor gezorgd dat een jarenlange vertraging ontstond bij de aanleg van de metro tussen de stations Schiedam Centrum en Hoek van Holland Haven. Hierdoor is een kostenoverschrijding ontstaan bij de ombouw van 90 miljoen euro op een totale investering van 462 miljoen euro.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “GRIEPVIRUS NU OOK BEDREIGING METRO HOEK VAN HOLLAND

  1. Het is in elk geval een heel bijzonder en uiterst selectief virus . Ga maar na! We kunnen wel zonder problemen in de rij bij: – De IKEA – De Bouwmarkt – De Supermarkt – De reguliere markt – Ingang van openbare ruimten. Maar iedereen gaat dood als we in de rij staan om straks te gaan stemmen.

   De timing van dit virus is ook erg toevallig. Het komt precies op het moment waarop Trump wordt herkozen. Bij de reveil van Nationalisten (Ita, Bra, Fra, Be, Aus, Dtl, NL, Swe). Merkel aan het einde van haar termijn zit. Maillots Jaunes in Frankrijk. De introductie van 5G. Het EU (beleid) onder vuur ligt. Dit was wel het moment voor een wereldgreepje.

   En dan nog wat. Vietnam, een buurland van China. 95,5 miljoen inwoners. Drukke steden, sociaal volk. Geen lockdown. 325 besmettingen. 0 slachtoffers. Buitenlucht en goed geventileerde huizen.

   Corona is geen epidemie! Het is een griepje. Gehypet door de media. Omarmd door de globalistische politiek. Die andere griep in 2018 veroorzaakte het dubbele aantal slachtoffers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *