Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS PROEFLESSEN JEUGDTHEATER HOFPLEIN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND– Stap in de wereld van theater en claim jouw spotlight! Ontdek met professionele theatermakers de oneindige mogelijkheden van theater. Hier kan én mag je zijn wie je wil zijn. Kom op woensdag 23 september langs bij De Jozefschool en stap in de wereld van Hofplein! De proeflessen zijn voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar. In verband met de verwachte 1,5 meter samenleving, is aanmelden voor een proefles nodig.

Gewoon jezelf zijn

“Als ik bij Hofplein ben spelen we soms het wie-wat-waar spel”, zegt Tygo (11). Hij komt al drie jaar iedere zaterdag enthousiast naar Hofplein.

“We improviseren dan een scène”, legt hij uit. “Dan heb je het niet geoefend, maar speel je gewoon vanuit jezelf. Ik houd er wel van om ter plekke dingen te verzinnen.”

Tijdens de cursus werk je samen met je groep aan een voorstelling, die je aan het einde van de cursus aan je familie presenteert. De groep van Tygo werkt ook samen aan een voorstelling: “In een voorstelling speel ik het liefst niet de hoofdrol, maar de rol daarnaast. Een co-hoofdrol! Dan heb ik niet alle aandacht, maar wel een beetje.”

Hofplein is voor iedereen!
Hofplein gelooft dat theater jonge mensen sterker en zekerder maakt en inspireert om te leven vanuit je hart. Wij zijn nieuwsgierig naar alle verschillende verhalen en dromen van kinderen en jongeren. Nog meer dan ooit zetten we ons ervoor in dat we toegankelijk zijn voor élk kind. Stap in de wereld van Hofplein en speel de sterren van de hemel, ontdek je talenten, overwin je angsten en maak besties voor altijd. Kijk welk aanbod en locatie bij jou het beste passen. Iedereen is welkom!

Te weinig geld voor theater?

Er is ook plek voor je bij Hofplein als er thuis geen geld voor een cursus is, want het Jeugdfonds Sport en Cultuur ondersteunt kinderen en jongeren (van 4 tot 18 jaar) financieel die graag willen theatermaken bij Hofplein.
Het fonds vergoedt een jaarcursus tot een maximum bedrag. Met de Rotterdampas krijg je €25,- korting op inschrijvingen in het lange traject voor seizoen 20-21.

woensdag
23 september

Hoek van Holland
De Jozefschool
Planciusstraat 34-36, 3150 AA Hoek van Holland Rotterdam

HH 6,7 jaar
14.00 – 15.00 uur
HH 8-12 jaar
15.00 – 17.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *