Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS METRO VAN EN NAAR SCHIEDAM TIJDENS JAARWISSELING

SCHIEDAM- Tijdens de jaarwisseling kunt u kosteloos met de metro van en naar Rotterdam voor het Nationale Vuurwerk op de Erasmusbrug. 

Op oudejaarsdag stopt het openbaar vervoer met rijden tussen 20.00 en 21.00 uur, maar de metrolijnen C en E rijden tussen 22.00 en 02.00 uur een speciale dienstregeling. Om de 10 minuten rijdt metrolijn C tussen Capelsebrug en Vijfsluizen en metrolijn E tussen Meijersplein en Slinge. De toegangspoortjes zullen tussen 22.00 en 02.00 uur open staan waardoor u gratis met de metro kunt reizen.

Op maandag 31 december, vanaf 22.00 uur, kunt u op de P+R terreinen bij de metrostations gratis parkeren. Het P+R terreinen bij Schiedam Centrum is niet gratis.

Het is nooit toegestaan vuurwerk (ook niet in de verpakking) mee te nemen in de voertuigen van de RET. Ook zijn fietsen op maandag 31 december na 16.00 uur niet meer toegestaan.

Uit veiligheidsoverwegingen zullen de liften worden uitgeschakeld. Maak gebruik van de (rol)trap of benader één van de RET servicemedewerkers op het station (of maak gebruik van de SOS-knop). Hij/zij kan de lift activeren.

Houd er rekening mee dat verkoop- en oplaadautomaten op oudejaarsdag vanaf 15.00 gesloten zullen zijn.
Op dinsdag 1 januari na 12.00 zullen alle verkoop-en oplaadautomaten weer beschikbaar zijn.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *