WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS KAARTEN ZWEMBAD VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De officiële opening van de buitenruimte bij Zwembad- en Brasserie De Kulk in Vlaardingen is zeer succesvol verlopen. Voor de opening van afgelopen zaterdag waren er speciaal diverse activiteiten voor de kinderen geregeld. Zo stonden er een groot springkussen en een tobbedansbaan. Deze zorgde voor de nodige verkoeling op een zonovergoten dag.

Om de opening te vieren, worden er gratis gezinskaartjes vergeven om te zwemmen & te ontspannen! Hoe u deze kunt winnen? Bekijk dan de Facebookpagina van Brasserie De Kulk of www.buitenbijdekulk.nl

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. U kunt er nu ontspannen, eten en drinken met het gezin, met vrienden, zonnen in de ligweide, spelen en diverse activiteiten ondernemen. Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd.

De hele zomer kunt u gratis relaxen, borrelen, lunchen, zonnen en spelen bij de buitenruimte bij De Kulk. En als u het leuk vindt, kunt dit combineren met zwemmen en zelfs ook varen op de Vaart met een elektrische sloep. Op diverse momenten wordt u verrast door livemuziek en andere leuke activiteiten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *