RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRATIS COMPOST EN REPARATIES VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Voor inwoners van Vlaardingen valt vandaag, op de landelijke Compostdag, het nodige te beleven bij de milieustraat aan de Kreekweg. Van 09.00 uur tot 15.00 uur krijgt u als bedankje voor het scheiden van uw gft een gratis zak compost (zolang de voorraad strekt).

Wist u dat van uw groente-, fruit- en tuinafval compost wordt gemaakt? En dat kapotte huishoudelijke apparaten vaak nog eenvoudig te repareren zijn? Neem vooral uw kapotte kleine huishoudelijke apparaten mee (niet groter dan een magnetron). Dan bekijken de mensen van Repaircafé Vlaardingen of ze die ter plekke kunnen repareren. Zo kunnen deze apparaten nog een ronde mee en dat scheelt afval.

Wethouder Bart de Leede (GroenLinks) deelt om 10.00 uur de zakken compost uit aan bezoekers van de milieustraat. Van 10.00 uur tot 13.00 uur is er bovendien een informatiemarkt die een andere kijk geeft op afval.

Kom op de landelijke Compostdag 2019 naar de informatiemarkt aan de Kreekweg (net voor de milieustraat) en u zult het meemaken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *