Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRAPPERAUS ÉÉN BOETE: TAARTJESETERS SCHIEDAM VIER

SCHIEDAM- Fractievoorzitter Arie Villerius (LOS) komt met een retorische vraag naar aanleiding van het nieuws over de boete en het strafblad voor justitieminister Ferdinand Grapperhaus (CDA). Villerius: ‘Grapperhaus krijgt met ongeveer veertig gasten maar één boete, in Schiedam krijgen 4 gebakjeseters in de tuin 4 boetes. Kan iemand het mij uitleggen?’

De CDA-minister van Justitie en Veiligheid moet een boete betalen van 390 euro voor het overtreden van de regels rond de corona-hoax (De minister heeft openlijk gespot met het coronageloof). De minister had maling aan de verplichte afstand van 1,5 meter tot zijn medemensen tijdens zijn eigen bruiloft. Grapperhaus heeft nu ook een strafblad. De kersverse echtgenote en alle gasten van Grapperhaus, waaronder VVD-staatssecretaris Ankie Broekers-Knol, zijn niet bekeurd voor de overtredingen.

Voor premier Mark Rutte (VVD) is een minister met een strafblad geen enkel probleem. Grapperhaus zelf peinst er ook niet over om af te treden nu hij een strafblad heeft. De minister vindt het volstaan dat hij al verantwoording heeft afgelegd in de Tweede Kamer.

De Rotterdamse advocaat Frank van Ardenne heeft Grapperhaus verzocht de zaak te seponeren tegen zijn cliënten, de taartjeseters uit Schiedam. Hun advocaat wil dat de minister gebruik maakt van zijn bevoegdheid om boetes kwijt te schelden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “GRAPPERAUS ÉÉN BOETE: TAARTJESETERS SCHIEDAM VIER

  1. @ Arie Villerius , Het is daar in Den Haag een grote kleffe kliek die elkaar altijd de handen boven het hoofd blijven houden , terwijl wij gewone burgers altijd de dupe van hun blijven , Snapt u .

  2. Dit is niet uit te leggen. Dit is gewoon asociaal spelen met de bevoegdheden open en bloot voor het publiek. Niemand die hun wat kan maken want ons referendum is door de smeerlap Ollöhrn afgenomen. Ze zijn zo arrogant om alles publiekelijk te doen want niemand kan hun wat maken. Smerig land zijn er geworden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *