Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GRAND CAFÉ ALBA’S KOMT MET ’30 SECONDEN TOERNOOI’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Grand Café Alba’s op de Westhavenkade in Vlaardingen houdt op maandag 1 juli het eerste 30 Seconds toernooi van Vlaardingen. Aan het toernooi kunnen 32 teams meedoen, bestaande uit 2 of 3 personen. Deelname bedraagt 5 euro per persoon. Het toernooi wordt georganiseerd en gepresenteerd door Teyt Entertainment.

Het populaire bordspel 30 Seconds draait om het raden van namen en woorden. Op een speelkaart staan begrippen, bijvoorbeeld bekende personen of steden. Eén van de teamleden omschrijft binnen 30 seconden zovele mogelijk namen of woorden,zonder een deel van de oplossing te noemen, te vertalen of een rijmwoord te gebruiken.

De winnaar van het toernooi ontvangt een mooie prijs. Ook voor de overige teams zijn er prijzen te verdienen. Maar bovenal draait het om spelplezier. De avond wordt gepresenteerd en begeleid door Tjerk van der Ende en Yke Takens vanTeyt Entertainment, die zoals gebruikelijk een geheel eigen draai aan de avond geven.

Aanmelden kan via teyt.entertainment@outlook.com onder vermelding van teamnaam en aantal deelnemers. Ook voor vragen over het toernooi kunnen belangstellenden hier terecht.

30 SECONDS TOERNOOI VLAARDINGEN

Maandag 1 juli

Aanvang: 19.30 uur

Grand Café Alba’s

Westhavenkade 1, Vlaardingen

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *