Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GLENN A. VLAARDINGEN LANGER VAST

VLAARDINGEN- De rechter-commissaris heeft besloten dat de 28-jarige Glenn A. 14 dagen langer vast blijft zitten. A. wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Lisa van Leeuwen uit Vlaardingen-West.

De 25-jarige Van Leeuwen is dinsdagmorgen 16 juli overleden nadat zij in haar woning in de Van ‘t Hoffstraat werd neergestoken door A. De man is later aangehouden in een woning in de Van Leeuwenhoekstraat. De politie gaat uit van een motief in de relationele sfeer.

De politie heeft dinsdagochtend een elektroschokwapen gebruikt om A. te kunnen aanhouden, omdat A. weigerde mee te werken aan zijn aanhouding.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “GLENN A. VLAARDINGEN LANGER VAST

  1. Ik heb jaren gewerkt met Glen A in de jeugdinrichting de Hartelborgt , Glenn had jeugd TBS. Glenn was volkomen gestoord , had ADHD . Wat hij vast pakte maakte hij kapot . En alles ging per ongeluk . Hij was onbehandelbaar, en levensgevaarlijk hij kikte op pijn, eens heeft hij een vrouwelijke collega zeer hard met een marmeren schaakbord op haar hoofd geslagen , geen moment spijt had hij . Hij had inderdaad een duivelse blik in zijn ogen . Mijn gedachten gaan dan ook naar dat vermoorde meisje , die trieste ouders achterlaten en een jong kind . Mijn echte mening is dan ook dat hij nooit meer vrij mag komen. Hij blijft echt een bedreiging voor de maatschappij. Op een dag had hij een lepel op zijn cel , ik vroeg hem of hij die wilde geven , nee ik blijf in bed zei hij, pak hem zelf maar . Toen ik dat deed gooide hij de deur dicht en gaf me zomaar een harde klap in mijn maag. Hij deed zijn oorbellen uit en zou mij weleens te grazen nemen . Ik aarzelde niet en fixeerde hem en smeet hem tegen de muur .ik heb jaren met psychopaten gewerkt en weet dat ze levensgevaarlijk worden als je bang bent . Op dat moment zei hij we zullen dit maar tegen niemand vertellen dit blijft onder ons .( zijn reputatie stond immers op het spel) ik heb nog 2 jaar met hem gewerkt toen ging ik met 60 jaar met pensioen . Hij is in die 2 jaar nooit meer met mij de confrontatie aangegaan wellicht uit een beetje respect of om een afgang te voorkomen . Andere collega,s hadden de handen vol aan hem. Ik wist dat hij een levensgevaarlijk projectiel zou zijn als hij vrij zou komen , dit wat er nu is gebeurd kon je op wachten en zal zich herhalen als hij ooit vrij komt . Let wel alles wat Glenn doet gaat zogenaamd per ongeluk, niets is minder waar alles gaat bewust. Dit verhaal moest ik even kwijt , Glenn A is echt een hopeloos geval

   1. Pardon????

    U pretendeert jarenlang in de jeugdzorg gewerkt te hebben, maar u smijt hier even zomaar allerlei vertrouwelijke zaken van een vmlg client in de openbaarheid.

    Doet u dit ook met info van andere vmlg clienten?

    Lekkere hulpverlener bent u.

 1. langer vasthouden?? Willen ze hem laten gaan dan. Opsluiten en niet meer vrij laten. Een jonge vrouw en moeder het leven afnemen. Daar moeten veel hogere straffen voor komen. Het was ook niet het enige wat meneer had uitgevreten.

 2. helemaal mee eens ! zo’n monster laat je toch niet meer vrij?
  Hoeveel vrouwen worden er in Nederland wel niet vermoord door dit soort monsters- vaak de (stalkende) ex?
  En de overheid kan deze vrouwen maar niet beschermen en voorkomen dat dit gebeurd?
  Omdat er zulke belachelijke lage straffen in Nederland gegeven worden voor dit soort monsters- zie michael p
  Opsluiten die hap en nooit meer laten rondlopen- de familie heeft nu ook levenslang- geef dit monster dat maar ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *