Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GLASFABRIEK OPENT NIEUW KANTOOR SCHIEDAM

SCHIEDAM- O-I Netherlands B.V. – de eigenaar van de Schiedamse glasfabriek- is deze week verhuisd naar een nieuw kantoor pal tegenover het station Schiedam Centrum. De fabrikant van glasverpakkingen koos er bewust voor om zijn kantoor in Schiedam te houden.

“Ons bedrijf heeft altijd een nauwe band gehad met Schiedam. Er was uiteraard de glasfabriek, maar ook het Nederlandse hoofdkantoor was aan de Buitenhavenweg gevestigd. Het was voor ons dan ook evident dat we hier zouden blijven”, zegt Rob Daamen, HR Director O-I Netherlands.

O-I huurt de zesde en zevende verdieping in een kantoorgebouw aan de Spoorstraat 7. De kantoren bieden plaats aan circa 55 medewerkers. “De locatie is ideaal, vlakbij de A20, tegenover het station en op loopafstand vanhet centrum. Perfect voor zowel onze medewerkers als onze bezoekers,” vult Daamen aan.

Naast het kantoor in Schiedam heeft O-I twee glasfabrieken in Nederland: in Leerdam en in Maastricht.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *